Danmarks regerende gazellevirksomhed, 3Shape, vokser stadig og har nu over 1.000 ansatte

København, 24. august 2017 – 3Shape er stolte over, at virksomheden nu har mere end 1.000 ansatte – en milepæl i 3Shapes væksthistorie.

3Shapes medarbejderstab afspejler virksomhedens internationale DNA. Mere end 30 nationaliteter er repræsenteret, og gennemsnitsalderen er 35 år. Alle arbejder dedikeret for bedre patientbehandling og for at gøre en positiv 'menneskelig' forskel gennem deres arbejde.

3Shape blev stiftet af Nikolaj Deichmann og Tais Clausen i en lille lejlighed på Østerbro i 2000, og de årlige vækstrater har siden da gjort 3Shape til en global virksomhed der høster stor anerkendelse. I 2016 kårede Dagbladet Børsen 3Shape til landsvinder ved den årlige Gazelle uddeling. I april 2017 blev 3Shape for andet år i træk tildelt den prestigefyldte Red Dot Product Design Award for sin seneste teknologiske løsning – 3Shape X1 CBCT-scanner, der er under udvikling. Scanneren har unik bevægelseskompensationsteknologi, som eliminerer hovedfiksering og dermed øger præcision og patientkomfort.

"Det er fantastisk at se 3Shape-familien vokse, ikke mindst fordi vi fortsat kan tiltrække de største talenter blandt både ingeniører og programmører. Forskning og udvikling er virksomhedens maskinrum, hvor en stor del af 3Shapes ansatte arbejder. Vores evne til at fastholde førerpositionen i den digitale dentale revolution skyldes, at vores medarbejdere er blandt de bedste, og deler vores passion for at udfordre, innovere og transformere sundhedsbehandling. Vi synes, at 3Shape er den perfekte arbejdsplads for dem som gerne vil arbejde med den nyeste teknologi, og som gerne vil gøre en positiv forskel i verden", fortæller Tais Clausen, Co-CEO og medstifter af 3Shape.

3Shapes medarbejdere tilskyndes desuden aktivt til at styrke deres kreative side. De virksomhedssponserede Annual Innovation Days er blevet indført for at motivere medarbejderne til at udvikle løsninger på basis af deres bredere interesser og derefter dele dem i tværfaglige teams. Baggrunden for initiativet var et ønske om at skabe yderligere grobund for kreativitet og at sikre organisationen forskelligartede indsigter.

"I 3Shape opmuntres vi til at tænke anderledes og være innovative. Innovation Days er en spændende måde at udveksle nye idéer med kolleger på, hvor man kan begejstres over en bred vifte af teknologiske kompetencer og applikationer," siger David Fischer, 3Shape Software Development Manager, Industry and Technology.

3Shape vokser fortsat og har nye ambitiøse projekter i pipelinen. Virksomheden rekrutterer i øjeblikket nye medarbejdere inden for forskning og udvikling og ser frem til at byde nye talenter velkommen, som ønsker at være med i forreste linje i udviklingen af unikke software- og hardwareløsninger til sundhedsbehandling. Se alle ledige jobs i 3Shape.